Chicago Town djupa skålpizzor är nu bara 28 p styck på Island

Pizza

Ditt Horoskop För Imorgon

'Billigaste jag någonsin sett dessa!'



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



När det gäller lata, avslappnande middagar når de flesta av oss en god gammal ugnspizza. Och för alla som är partiella till en plats i Chicago Town, har årets pizzakontrakt just gått live.



Eftersom Islands stormarknad för närvarande säljer åtta - ja, Åtta - djupa fat Chicago Town -pizzor för bara 2,25 pund totalt, träna på en liten 28p per pizza. Oerhörd!

Vanligtvis £ 4,50 för samma förpackning, priset har halverats till hälften av den frysta matjätten på båda dess fyra ost och dess pepperoni smaker av sitt uttalande pizzor.

Det finns två olika smaker i affären - en köttig, en ostlik



Eftersom det ursprungligen publicerades tidigare i veckan på erbjudanden forum Heta erbjudanden i Storbritannien, tillkännagivandet har sedan dess fått tusentals likes från upphetsade fans.

En användare kommenterade och sa: 'Billigaste jag någonsin har sett är 4 för 1,50 £. Het affär 'medan en annan sa' Fynd. Dessa är halva priset in Asda £ 1,25 bara för två '.



Faktum är att nästa billigaste pris vi kunde upptäcka var på Tesco , där du kan få två för £ 1 - vilket betyder att för att få åtta behöver du spendera £ 4 - nästan dubbelt så mycket som Island.

Chicago Town pizza

Djup maträtt är den bästa rätten

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino's Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värt £ 15

Tyvärr verkar det som om erbjudandet för närvarande inte finns i butik, vilket betyder att du behöver spendera minst £ 35 för att få gratis leverans till ditt hus - även om detta är mycket mindre än de flesta andra stormarknaders minimikrav.

Se Även: