Busted Matt Willis och Pauline Quirkes son Charlie för att spela Birds of a Feather skärm systrars söner i återkommande sitcom

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pauline Quirke får sällskap på de nya Birds of a Feather -uppsättningarna av hennes verkliga son Charlie - tillsammans med den tidigare liststjärnan Matt Willis.



Serien väcks till liv för ytterligare en körning på ITV mer än ett och ett halvt decennium efter att den bugade sig på BBC1 och återförenade Quirke med sin skärmsyster Linda Robson.



Ex-Busted-spelaren Willis, som fortsatte att vinna I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here !, kommer att spela Robsons äldste son Garthy i serien som återkommer till skärmarna nästa vår.



Och Charlie Quirke kommer att spela sin yngre bror Travis, reprisera den roll han har spelat i en Birds of a Feather liveshow som har turnerat i Storbritannien.

Quirke och Robson kommer att återvända som Sharon och Tracey, med Lesley Joseph igen som spelar sin vän Dorien, i serien som visades första gången för nästan ett kvarts sekel sedan.

Willis - vars fru Emma är den nya programledaren för BBC1 -serien The Voice - har tidigare medverkat i dramaserien Casualty.



Han sa: Jag brukade se serien när jag växte upp så det här är bara ett drömjobb. Jag kan inte tro att jag kommer att arbeta med Sharon, Tracey och Dorien.

Och hans nya medstjärna Charlie Quirke sa: För mig är det fantastiskt att få den här möjligheten efter att ha spelat Travis på scenresan de senaste två åren, och det är fantastiskt att jobba med de två tjejerna igen och mamma.



Originalförfattarna Laurence Marks och Maurice Gran har arbetat med manus till den nya serien.

Se Även: