Brudtärna spiller rött vin på brudklänningen - och blir utsparkad för sin otäcka reaktion

Berättelser från verkliga livet

Ditt Horoskop För Imorgon

En brud har blivit förkrossad efter att hennes bröllopsklänning som tillhörde hennes bortgångne mamma förstördes av en 'klumpig' tärna.



27-åringen, som publicerade sin berättelse anonymt på nätet, sa att hon försökte vara extra försiktig med sin brudklänning eftersom tanken på att skada hennes mammas klänning var för mycket att blotta.



'Jag lovar att jag inte brukar vara så galen i renlighet, men det här var min mammas klänning, och tanken på att den skulle vara skadad krossade mitt hjärta', sa bruden i ett inlägg på Reddit.



Det fanns särskilda försiktighetsåtgärder på plats, som att bara bära klänningen för ceremonin, att stanna inomhus när du bär den och att inte äta eller dricka medan du var i den, förutom vatten.

 Bröllopsklänningen var förstörd
Bröllopsklänningen var förstörd ( Bild: Getty Images/iStockphoto)

Få de nyheter du vill ha direkt i din inkorg. Anmäl dig till ett NEWSAM nyhetsbrev här .

har öppet på nyårsdagen

Enligt brudens berättelse var alla tärnorna medvetna om klänningens sentimentala betydelse och visste om alla särskilda försiktighetsåtgärder.



På dagen hängde klänningen i rummet ovanför där ceremonin skulle hållas när bruden gick för att kolla på något på nedervåningen för hennes stora dag.

Medan hon gick för att kolla på något på nedervåningen satt tärnorna i rummet där klänningen var, och resten av historien hade de andra tärnorna berättat för henne.



'De öppnade en flaska Pinot Noir (min favorit) som ett firande. De hällde upp sig glas och började gå runt och kolla in rummet', sa hon.

'En av mina tärnor, 'Anna' (27 F) ville ta en närmare titt på min klänning. Hon kom riktigt nära den och hon började röra vid spetsen. På något sätt gled hennes hand som höll vinglaset och vin spillde över hela nederdelen av klänningen.'

När bruden återvände till rummet såg hon vad som hade hänt och började gråta omedelbart.

The Maid of Honor ringde omedelbart professionella städare för att se om det fanns något sätt att få in klänningen snabbt innan ceremonin började, men alla dessa samtal misslyckades.

 De andra tärnorna sa att hon var hård
De andra tärnorna sa att hon var hård ( Bild: Getty Images)

'De berättade för oss hur vi skulle spara klänningen tills vi kunde få in den i dem, så min Maid of Honor började göra det', fortsatte hon.

Det var vid det här laget som bruden blev rasande på Anna och började konfrontera henne med varför hon höll rött vin nära sin bröllopsklänning.

'Hon avfärdade det och sa att det inte var så stor grej eftersom jag tänkte bära klänningen, så den kunde ha blivit skadad på det sättet också', sa bruden i sitt inlägg.

När bruden hörde detta svar, kallade bruden henne obetänksam och vårdslös och sa att hon inte längre kunde delta i händelsen och bad henne att gå.

Anna lämnade lokalen och de två har inte pratat med varandra sedan dess - medan de andra tärnorna skämtade fick hon ta med sig en 'bridezilla'.

'Jag gifte mig i klänningen som jag hade planerat att bära till mottagningen, och jag var ledsen över att inte ha på mig min mammas klänning,2 tillade hon.

'Efter bröllopet skämtade mina tärnor om att jag var en brudzilla för att jag sparkade ut 'Anna' efter att hon gjort ett 'ärligt misstag'.

Har du en historia att dela med dig av? E-post webfeatures@trinityNEWSAM.com

Se Även: