Britney Spears 'Toxic co-star kallar henne en' vacker person 'mitt i konservatoriet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Britney Spears 'Toxic video co-star har kallat popstjärnan för en 'vacker person' mitt i hennes pågående konservatoriekamp.



Martin Henderson medverkade som Britneys kärleksintresse för den ångande musikvideon 2003, och 18 år senare har han skymtat över sångaren och hennes milda natur.



Martin lyfte upp sin erfarenhet av att agera tillsammans med popprinsessan och insisterade på att Britney är en helhjärtad 'bra person'.



Skådespelaren berättade för Page Six: Hon var en riktigt bra person.

Jag kände så mycket av det som hände med henne på grund av hur hon jagades och behandlades.

Jag tror att någon i en sådan situation med den typen av stress skulle få stunder av kamp och jag tror att det inte är en överraskning att hon gjorde om det som hon gjorde.



Martin Henderson medverkade som Britneys kärleksintresse i den ångande musikvideon 2003

Martin Henderson medverkade som Britneys kärleksintresse i den ångande musikvideon 2003 (Bild: Splash News)

var bor tom kerridge

Virgin River -stjärnan fortsatte att dela med sig av sina tankar om Britneys pågående konservatoriekamp efter att Hit Me Baby One More Time -hitmakaren stämplade hennes situation som ”kränkande” förra veckan.



Martin delade: Jag tycker bara att allt som händer måste vara öppet så att domstolarna kan döma på ett sätt för hennes bästa. Jag skulle hata att tro att hon kontrolleras eller manipuleras på något sätt eftersom jag tycker att hon verkligen är en vacker person.

Efter att ha låst läpparna med den blonda bomben i den oförglömliga Toxic -videon fortsatte Martin att spela i Grey's Anatomy.

Martin spelade vidare i Greys anatomi

Martin spelade vidare i Greys anatomi (Bild: Splash News)

Medan skådespelaren inte längre är nära Britney har han tittat noga på hennes berättelse och kastat sitt fulla stöd bakom sångaren.

Det kommer efter att Britney enligt uppgift & apos; mår bra & apos; när hon fortsätter att samlas för slutet av hennes konservatorium.

Den 39-åriga popprinsessan, som har varit i konservatoriet i 13 år, mötte nyligen en rad framgångar i målet mot hennes pappa Jamie Spears.

En källa som talar sångaren har sedan avslöjat att Britney känner sig alltmer optimistisk om sin framtid.

Britney och Martin 2003

Britney och Martin 2003 (Bild: Splash News)

De senaste kommentarerna kom efter att Britney fick veta att hon kunde utse sin egen advokat, i en enorm vinst för sångerskan.

Tala till E! Uppkopplad , förklarade en insider att mamma till två var nöjd med de senaste uppdateringarna.

lee och jasmin kändis storebror

'Britney mår jättebra. Hon känner verkligen att hon är på väg mot frihet. Allt hon ville var en advokat som trodde på henne och kommer att kämpa för henne, säger källan.

Efter domen tog Britney till sociala medier och slängde offentligt sitt stöd bakom Free Britney -rörelsen för första gången.

Se Även: