Bästa förbeställningsavtal för Samsung Galaxy S20 i takt med att brittiska priser och specifikationer presenteras

Samsung Galaxy

Ditt Horoskop För Imorgon

Fans av Android -telefoner har väntat med spänning på lanseringen av de senaste Samsung Galaxy -smartphonesna - och nu är väntan äntligen över.



Efter flera läckor under de senaste månaderna har telefonjätten officiellt delat med sig av nyheterna att den släpper inte en utan tre nya telefoner, med en Samsung Galaxy 20 och större S20 Ultra och S20+ som snart är tillgängliga att köpa i Storbritannien.



Den största dragningen av de nya telefonerna är fyrkamera som är monterad på baksidan av telefonerna som kommer att konkurrera med Apples senaste iPhone 11-serie och den framåtvända selfie-kameran. Alla tre kommer också att ge oss 5G -anslutning.



För dem som älskar retro -tillbakablick lanserar Samsung också en vikbar smartphone som påminner om 90 -talets klassiska flip -telefoner och en rival till Motorolas nya Razr -hopfällbara telefon.

Stora nätverk inklusive EE , Vodafone , O2 , BT Mobile kommer att erbjuda planer för de nya telefonerna, som förväntas kosta mellan £ 799 och £ 1,399.

Nedan har vi sammanställt en fullständig uppdelning av alla de bästa förbeställningsavtalen som har släppts till långt ifrån bekräftade aktörer.



Vodafone

Alla mobiltelefonanvändare som köper den nya handenheten direkt från Vodafone kan byta in sin gamla Samsung Galaxy eller Samsung Note och få £ 15 rabatt varje månad under ditt kontrakt. Det ger totalt 360 £. **

Virgin Mobile

Virgin Media-kunder kan förbeställa de senaste Samsung Galaxy S20 5G-enheterna på en rad snabba och flexibla planer från så lite som £ 37 i månaden-utan förskotskostnad

Kunder som köper den nya telefonen via Virgin Mobile kan också hämta ett par gratis Galaxy Buds+ (värt £ 159) via Samsung -appen.

O2

O2 ger kunderna extra £ 100 utöver värdet på sin telefon när uppgraderingen till Samsung Galaxy S20 5G fram till 28 april om de återvinner sin gamla telefon efter uppgraderingen.

EE

BT Mobile

Alla BT Mobile-kunder som förbeställer Samsung Galaxy S20+ 5G kan hämta ett par trådlösa Galaxy Buds+ hörlurar.

Sky Mobile

Alla Sky VIP-kunder som förbeställer får också 15 GB extra datafritt med sin nya telefon. Alla planer har också nytta av att kunna rulla över oanvänd data varje månad också.

Se Även: