Bästa Fitbit -spårare på marknaden 2020

Kondition

Ditt Horoskop För Imorgon

De bäst rankade Fitbits som hjälper dig att uppnå dina träningsmål



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det bästa sättet att uppnå dina träningsmål är att kunna följa dina framsteg på rätt sätt och övervaka dina vitala saker, se till att du inte pressar dig själv för hårt eller inte tillräckligt.



Att övervaka dina framsteg genom en rad fysiska aktiviteter har aldrig varit enklare, med en rad fitnessspårare och smartklockor tillgängliga där ute. Fitness trackers är de vanligaste delarna av bärbar teknik, Fitbit är en av de mest populära modellerna.

Oavsett om du är aktiv i en mängd olika sporter, du försöker bli sportigare eller om du bara vill ha koll på din allmänna hälsa, det finns ett enkelt och avancerat alternativ för att hjälpa dig.

Vi hittade några bra Fitbit -erbjudanden på Amazon , men vi rekommenderar dig också att kolla stora tech jättar som Currys och John Lewis till konkurrenskraftiga priser också.



Vi har avrundat några av de bästa fitnessklockorna på marknaden för att hålla dig i toppform.

bästa samsung telefon 2020

Bästa Fitbit -spårare på marknaden 2020

1. Fitbit Inspire HR Health & Fitness Tracker

Fitbit Inspire HR Health & Fitness Tracker



Fitbit Inspire HR har några avancerade funktioner jämfört med föregångaren Fitbit Inspire, inklusive pulsmätning dygnet runt, GPS -spårning via en mobiltelefon, samt automatisk träningsigenkänning för mer än 15 aktiviteter.

Med aktivitetsspårning hela dagen, om du inte har rört dig hela dagen eller inte har fått din dagliga mängd aktivitet, kommer du att meddelas när det är dags att få igång din kropp.

Det finns också en sömnspårningsfunktion som hjälper dig att skapa ett hälsosamt sömnmönster som är avgörande för att uppnå tränings- och vilomål.

Pris: £ 74,99, Amazon - köp här nu

2. Fitbit Alta HR Activity & Fitness Tracker

Fitbit Alta HR Activity & Fitness Tracker

Alta HR från Fitbit är förmodligen en av de minst erkända modellerna där ute och uppriktigt sagt får den inte den kredit den borde med tanke på den supersnygga designen och många funktioner.

Du kommer att ha kontinuerlig pulsspårning, tillsammans med förenklade pulszoner för enklare förståelse. Den digitala displayen visar dig också dina steg, förbrända kalorier och annan statistik, samt att automatiskt synkronisera dem till din Fitbit -app.

holly willoughby terry willoughby

Det finns en lång livslängd på batterierna som tar upp till sju dagar på en enda laddning. En sömnspårningsfunktion låter dig se dina sömnstadier i en färgkodad vy, som känner igen ljus, djupt och REM -sömnstadium, så att du bättre kan förstå sömncykeln.

Pris: £ 81, Amazon - köp här nu

3. Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

Charge 4 är den nyaste modellen från Charge -serien, med en supersnygg design, kombinerad med ren funktionalitet som hjälper dig att nå dina träningsmål en hel vind.

Charge 4 är vattentålig och har inbyggd GPS tillsammans med sömnspårning och pulsmätning. En av de bästa funktionerna är det metriska systemet för aktiva zonminuter som hjälper dig att träna smartare utifrån dina personliga pulszoner.

Du kommer också att få en mer djupgående titt på dina sömnstadier tack vare ett smart vaknande system, samt en detaljerad analys av din sömn baserad på din puls, sömntid och rastlöshet.

Pris: £ 129, John Lewis - köp här nu

Fyra. Fitbit Versa 2 Health & Fitness Smartwatch

Fitbit Versa 2 Health & Fitness Smartwatch

Denna hälsospårare och kombinerade smartwatch gör träning och vardag enklare.

Med inbyggd Amazon Alexa kan du kontrollera vädret, nyheterna, ställa in påminnelser och larm genom att prata med din klocka. Du har också tillgång till Spotify och Deezer på klockan för att träna dina favoritlåtar, du kan till och med svara på aviseringar som kommer via din smartphone och njuta av automatisk synkronisering av din hälsostatistik.

åldersanpassade sysslor

Det finns en pulsmätare dygnet runt, du kommer också att kunna se realtidsstatistik, inklusive kalorier som bränns omedelbart med & apos; alltid på & apos; funktion.

Det uppladdningsbara batteriet håller i upp till fyra dagar på en enda laddning, vilket inte är den bästa livslängd vi har sett - men det har många fler funktioner att arbeta med.

Pris: £ 179, Amazon - köp här nu

5. Fitbit Ace 2 Activity Tracker för barn

Fitbit Ace 2 Activity Tracker för barn

Om du har små barn hemma som är sugna på att följa i dina träningsfotspår är Fitbit Ace 2 en bra aktivitetstracker för att introducera dem till hälsosamma livsstilsvanor.

Med införandet av steg och aktiv minutspårning kan små hoppa, hoppa över, springa eller hoppa till fysisk rörelse. Det finns en fem dagars batteritid så att de kan spendera mer tid på att röra sig och mindre tid att ladda.

Det ger barn incitament att hålla sig i form med virtuella märken och firande på skärmen när de når sina mål. Det är också vattentåligt, så det finns ingen anledning att oroa sig för dem om de är i poolen med det.

bästa brottningsmatcherna någonsin

Pris: £ 60, Amazon - köp här nu

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga surfplattor Teknik för hemundervisning

6. Fitbit Charge 3 Advanced Fitness Tracker

Fitbit Charge 3 Advanced Fitness Tracker

Om Fitbit 4 ligger utanför din prisklass, är föregångaren Charge 3 helt tillräcklig, särskilt om du inte letar efter en fitness tracker med GPS.

Designen är simsäker och vattentät upp till 50 meter, den känner också automatiskt av dina simningspass. Det finns en pulsmätare dygnet runt som hjälper dig att optimera dina träningspass och upptäcka hälsotrender du kan arbeta med.

Fitbit 3 känner automatiskt igen andra aktiviteter som löpning och vissa sporter, den synkroniserar informationen direkt till din kompatibla enhet via din Fitbit -app.

Det finns också sömnspårning, tillsammans med användbara insikter om varje natt för att hjälpa dig att bättre förstå kvaliteten på sömnen du får.

Pris: £ 89,99, Amazon - köp här nu

7. Fitbit jonisk

Fitbit jonisk

bästa prisvärda smartphones 2017

Med en stor, tydlig digital display har Fitbit Iconic en smartwatch -känsla, men med alla användbara funktioner som du behöver från en fitness tracker.

Den har inbyggd GPS som hjälper dig att spåra dina aktiviteter exakt. Det finns också en personlig coachningsfunktion för att hålla dig i bästa form, tillsammans med instruktioner på skärmen för att få det bästa av ditt träningspass.

PurePulse -tekniken integrerad i spåraren ger dig en kontinuerlig mätning av din puls, som kan övervakas över tid om du behöver mäta din övergripande hälsa.

Det finns en batterilivslängd på fyra dagar per laddning, vilket är ganska imponerande med tanke på mängden avancerade funktioner som är proppfulla. Du kan också lagra upp till 300 av dina favoritlåtar på enheten för att optimera din erfarenhet.

Pris: £ 219, Currys - köp här nu

Letar du efter fler prylar som är praktiska nog att bära? Kolla in den bästa bärbara tekniken som är värd att investera i för 2020.

Se Även: