Bästa barnmadrasser 2020 som du kan köpa online

Föräldraskap

Ditt Horoskop För Imorgon

Baby i barnsäng

Se till att välja det bästa för din baby(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att välja rätt spjälsängmadrass för ditt nyfödda barn kan kännas som ett minfält.



Förutom att det är säkert måste det vara skönt och bekvämt, särskilt med tanke på att spädbarn sover någonstans mellan 14 och 17 timmar om dagen.

Viktigast av allt, du måste se till att din babymadrass passar perfekt i spjälsängen utan några luckor, eftersom det kan vara farligt för ditt spädbarn eller småbarn.

Därefter måste du välja ett material som är fint och fast för att undvika kvävning. De tre huvudalternativen är mellan skum, fjäder eller naturfiber.



Om du väljer skum, se till att välja en fastare design för att undvika risk för kvävning och Sudden Infant Death syndrom (SIDS).

Vi har listat våra 10 bästa barnmadrasser nedan, som finns i en mängd olika material så det finns en för alla.



Här för en vuxen madrass? Vi har också fått de 10 bästa madrasserna för 2019 också.

1. Eve Sleep & apos; barnmadrassen, 129 £

Material: Skum

Eve hävdar att deras är det bekvämaste som finns

Eve's prisbelönta barnmadrass har några mycket imponerande recensioner på Trustpilot och har det mycket stora påståendet att det är världens mest bekväma babymadrass.

patsy kensit på i morse

Förutom att det är tillverkat av lyxigt skum, finns det också några fickfjädrar för stöd, plus ett vattentätt lager och avtagbart lock ovanpå för eventuella olyckor.

Om du hatar det kan du returnera det inom 30 dagar för full återbetalning.

Få det från Eve Sleep för £ 129

2. East Coast Cleaner sovmadrass, 88,22 £

Material: Fjäder

Bra för dem som är oroliga för renlighet

Om du är ute efter den perfekta hybriden mellan komfort och renlighet kan den här springmadrassen med ett vattentätt lager och tvättbart överdrag vara den för dig.

Med ett hypoallergiskt antimikrobiellt skydd som förhindrar allergener och dammkvalster Om du ligger säkert ovanpå ett tandresistent skum av högsta kvalitet får du det bästa av två världar.

Få det från Amazon för £ 94,99

3. Mothercare AirFlow Pocket vårmadrass, 145 £

Material: Fjäder

Torka av den om olyckor inträffar

Medan naturliga fibrer är bra och bra, kommer många föräldrar också att berömma den ständigt gynnsamma torka rena ytan.

Förutom att ge en skön sömn med individuella fickfjädrar och fin teknik för att hålla din lilla hygienisk och sval, har detta nummer också ett torkbart, vattentätt lager för att hålla det rent så länge du behöver det.

Få det från Mothercare för £ 145

4. Little Green Sheep Natural Moses korgmadrass, 39,95 £

Material: Naturfiber

Denna madrass i korgstorlek är mycket billig

Med tanke på dess prislapp är det svårt att tro att denna Moses korgstorlek är gjord för hand med endast naturliga ingredienser.

Det finns inga kemikalier involverade i naturlig latex från Hevea -trädet som används för att binda kokosnöt, ekologisk ull och bomull, för den ultimata andningsförmågan.

Få det från Amazon för £ 39,95

5. Silentnight safe nattminne ullmadrass, 149 £

Material: Fjäder

Detta använder det skummande men fasta Airstream -minneskummet

Om du inte vill välja mellan vår, skum och naturmaterial, varför inte ha alla tre?

Denna högteknologiska madrass kombinerar temperaturreglering av naturfiberull, som har förvandlats till ett skummande Airstream -minneskum, plus ett mini -fjädersystem för extra stöd.

Få det från Boots för £ 149

6. Naturalmat latexmatta, £ 175

Material: Naturfiber

Bli inte avskräckt av det konstiga tvärsnittet, det här är en bra ekologisk madrass

Det finns fem års garanti på denna spjälsängmadrass som är tillverkad av ekologiskt material perfekt för föräldrar som letar efter något icke-syntetiskt till sin lilla.

Den är tillverkad av organisk latex, kokos och lammull, och är extremt mjuk och andas, liksom allergivänliga, antibakteriella och dammkvalster, vilket gör den idealisk för den lillas känsliga hud.

Få det från Amazon för £ 175

7. Clevamama Cleverfoam -spjälsängmadrass, 94,48 £

Material: Skum

Detta är tydligt för att minska risken för platthuvudsyndrom

Denna madrass är speciellt skapad av akademiker vid Trinity College i Dublin för att ”skydda den runda formen på ditt barns mjuka huvud” och påstår att den minskar risken för platthuvudsyndrom (annars känd som Plagiocephaly).

Även om det ännu inte har bevisats, har madrassen fortfarande glödande kundrecensioner, gjorda av andningsbart och hypoallergiskt clevafoam som drar bort fukt och ökar luftflödet.

Få det från Amazon för £ 94,48

8. Baby Elegance Healthcare madrass mot allergi, 44,99 £

Material: Skum

Dehydrering av fibrerna innebär att denna madrass är obeboelig för dammkvalster

Om allergier är din viktigaste fråga, kan du inte göra mycket bättre än detta nummer, som har fått det officiella godkännandet av nationell välgörenhet Allergy UK.

Denna hypoallergiska babymadrass är också obeboelig för dammkvalster genom att dehydrera fibrerna innan de används, och är också biocid- och kemikaliefri, med två avtagbara, tvättbara lock.

Få det från Argos för £ 44,99

9. John Lewis dubbelsängmadrass, 200 £

Material: Skum

Du får både ett inre och yttre lock med detta

Medan de flesta barnmadrasser också har ett vattentätt omslag, har få av dem två, med detta ortopediska skum med hög densitet som kommer med både ett inre och yttre skydd för dubbla skyddet.

Och de har båda utformats speciellt för deras användning, med det inre locket av ett vattenavvisande tyg som inte är svettigt, medan det yttre är vattentätt.

Få det från John Lewis för £ 160

10. Milliard Dubbelsidig Hypoallergisk, £ 44,99

Material: Skum

Ett bra skumalternativ

Med ett mycket högkvalitativt minneskum som är tillräckligt fast för att förhindra risken för SIDS, men ändå överensstämmer med barnets kroppar, kommer din lilla att få ökad komfort med detta nummer utan att ha någon förlängning eller förlust av form.

Det fina minneskummet är allt tack vare ett vattentätt lager på toppen och botten, med en quiltad yta och massor av vaddering i mitten.

Få det från Amazon för £ 44,99

Se Även: