Bästa Xbox One-videospel 2017 inklusive Destiny 2 och FIFA 18

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har varit ett stort år för Videospel , med återkomsten av några stora franchiseföretag som antingen erbjuder mer av samma fantastiska spel eller återuppfinner sig själva helt. Men med så många spel att välja mellan kan det vara knepigt om du funderar på att köpa ett nytt spel att spela.



Oroa dig inte, eftersom vi har kammat igenom de största och bästa titlarna som släppts sedan början av året och valt ut några fantastiska val som skulle vara ett bra tillskott om du hittade en ny konsol under granen i år - eller bara vill bläddra i januariförsäljningen.



Vi har också de andra konsolerna täckta, så kolla in vår Playstation 4 och Nintendo Switch spelguider.



Call of Duty: WW2 - Amazon, £47,99

Serien återvänder till andra världskriget

Årets nyaste del av den storsäljande first-person shooter-serien tar bort de futuristiska jetpack-hoppen och väggkörningen från de senaste bidragen och går direkt tillbaka till dess rötter från andra världskriget.

Enspelarkampanjen - med Hollywood-skådespelare i huvudrollen Josh Duhamel - har fått mycket beröm för sin historia, och borttagandet av seriens vanliga återuppbyggande hälsosystem betyder att spelare behöver lite mer strategi för att ta sig igenom. Nazi Zombies-läget gör comeback, och den vanliga mängden flerspelarlägen är också tillgängliga.



Hemliga tomte- och julklappar för 2019

Assassin's Creed Origins - Smyths, £34,99

Se var allt började

Ubisofts actionäventyrsserie började med ett spel som utspelade sig under korstågen och har sedan dess gått framåt i tiden: renässansens Italien, det amerikanska inbördeskriget, Frankrike från revolutionstiden och sedan det viktorianska London.



Men nu går vi direkt tillbaka till början av allt med denna prequel som utspelar sig i det antika Egypten, och berättar historien om hur Assassins-gillet ursprungligen kom till. Den typiska blandningen av parkour och stealth är närvarande, men tillägget av ett loot-system ger en RPG-twist till förfarandet.

Det finns också Discovery-läge, som tar bort strider och uppdrag och låter dig utforska den öppna världen på din fritid för att lära dig om regionens historia och monument.

FIFA 18 - Amazon, £46,37

FIFA 18 ser återkomsten av Journey story-läget

FIFA-serien fortsätter att dominera genren, med årets bidrag lägga till kinesiska superligan till sin förteckning. EA har finjusterat AI:n, med dina lagkamrater som kan få dina motståndare att sprida ut sig mer och ge dig lite andrum.

Samtidigt känns dribbling tightare och det finns ett större utbud av sprintanimationer för spelare av olika byggen. Solospelare får också en titt, med franchisens Journey story-läge som återvänder.

I sin recension sa Jeff Parsons: 'FIFA 18 är omisskännligt det bästa fotbollsspelet som finns för tillfället.'

Jul 2020 presentguider

Injustice 2 - SPEL, £24,99

Batman tar sig an Superman i Injustice 2

Om du känner en serietidningsfantast, då är Injustice 2 rätt på vägen. Några av DC Comics' största namnen (och några mindre kända) kastar några superkraftiga slag (och den udda asteroiden) i denna beat-em-up-uppföljare som utspelar sig i ett parallellt universum som lämnades i oordning efter att dess version av Stålmannen blev skurk och installerade sig som en totalitär despot.

Förutom enspelarläget som fortsätter historien från det första spelet, lägger spelets Multiverse-läge ständigt till nya kampuppdrag att göra, med matcher som ofta innehåller modifierare (tömmande hälsa och så vidare) som håller saker intressanta. Åh, och det finns också ett nytt loot-system som ger ny utrustning för att förbättra hjältarnas förmågor samtidigt som de ger dem en snygg outfit.

Vår recension berömde 'bra balans mellan spel och berättelse' noterar att det tillgängliga stridssystemet betydde Injustice 2 'kan plockas upp och spelas av nästan vem som helst'

Cuphead - Xbox Store, £16,74

Cuphead levererar en hård utmaning (Bild: Cuphead / Studio MDHR)

En sällsynt Xbox One-exklusiv, det här utsökta plattformsspelet kan framstå som vänligt tack vare sin tecknade filmkonst i Max Fleisher-stil, men under de underbart autentiska bilderna finns ett utmanande 2D-skjutspel som testar dina reflexer.

Cupheads svårighetsgrad består mestadels av korta men intensiva bossstrider och är tuff men välbalanserad, vilket tvingar dig att ge en etapp bara en gång till. Vi berömde den för den 'äkta iögonfallande bilder som verkligen kan lura en förbipasserande observatör att tro att du helt enkelt tittar på en remastrad bit av 'klassisk' animation.'

Det är för närvarande ett spel endast digitalt, så om du planerar att köpa det till någon i julklapp måste du gå till Microsofts webbplats (eller butiksavsnittet på din Xbox Ones instrumentpanel) och välja 'Köp som gåva'. Du kan sedan ange mottagarens Xbox Live Gamertag eller deras e-postadress. De får sedan en kod för spelet.

Vad ska man se på julen

Resident Evil 7 - Amazon, £15

Resident Evil 7

Sann terror väntar

Capcoms överlevnadsskräckserie har gått igenom några evolutioner sedan debuten 1996. Från dess fasta kameravinklar och tankkontroller, till handlingen över axeln i den inflytelserika Resident Evil 4, och nu språnget till första person för den sjunde huvuddelen.

Förändringen har varit en triumf och fräschat upp en serie som blivit allt mer inaktuell samtidigt som den bekanta Resident Evil-känslan har behållits i sitt DNA. Du spelar som Ethan Winters och letar efter sin försvunna fru Mia efter att han fått ett meddelande från henne som leder honom till en herrgård i Louisiana som bebos av den skrämmande familjen Baker.

Det här är en bäst spelad med lamporna släckta och hörlurarna på. Om du är modig nog att bli ännu mer uppslukad av skräcken är spelet också PS VR-kompatibelt.

kate price sexband
Julklappstips för barn 2019

Destiny 2 - Smyths, £27,99

Resa till andra planeter i Destiny 2

Bungies sci-fi-shooter / RPG-hybridserie återvände för en uppföljare i år, med en mer utförlig historia och nya interplanetära miljöer att utforska. Slå dig ihop med några vänner och gör dig redo att förlora otaliga timmar när du höjer din karaktär i ett beroendeframkallande sökande efter ständigt bättre vapen.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: