Bästa Nintendo Classic Mini NES julalternativ för retrospelfantaster

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

De Nintendo Classic Mini NES har varit en stor hit för det japanska spelbolaget - det slutsåld timmar efter försäljning .



Dinky-boxen kommer med 30 remastrade NES-spel inbyggda och ansluts direkt till din TV via en HDMI-kabel. Men det spelar ingen roll om du inte kan få tag i en.



Lyckligtvis finns det ett par andra alternativ tillgängliga för retrofans att fixa nostalgiskt spel under semestern.



avbryt amazon prime gratis provperiod

Nintendo har lovat att fylla på lagren under det nya året men under tiden, här är några alternativ för att hålla dig sysselsatt.

Mega Drive klassisk spelkonsol

Ny mini Mega Drive-konsol

Den förnyade Mega Drive är den senaste i en våg av återuppståndna spelprylar (Bild: Sega)

Mega Drive Classic-spelkonsolen är packad med hela 80 inbyggda spel inklusive klassiska vintagetitlar Sonic the Hedgehog , Golden Axe och Mortal Kombat.



Omarbetad för att sammanfalla med Sonics 25-årsjubileum , plug and play-prylen kan anslutas till en TV och är även kompatibel med original Sega Mega Drive-kassetter.

Den tvåspelarvänliga konsolen levereras med två trådlösa kontroller. Det är viktigt att notera att minikonsolen faktiskt inte är tillverkad av SEGA - det är bara licensiering av företagets egenskaper.



david emanuel designer gay

Du kan hämta den för £70 från Funstockretro.co.uk .

Retro Freak Premium

Retrofreaken

Retro Freak-konsolen

bästa budgetresesystemet

Retro Freak Premium är en magisk låda som låter dig spela i stort sett alla gamla konsolspel. Det enda som saknas är stöd för den ursprungliga PlayStation, men vissa skulle hävda att det inte är en retrokonsol – ännu.

Själva 'konsolen' kan faktiskt delas upp i två delar: själva maskinen och sedan en stor adapter med platser för 11 separata format.

Vilka konsoler, frågar du? Famicom, Super Famicom och Super Nintendo Entertainment System (SNES) stöds, liksom Sega Mega Drive och Sega Genesis.

Retro Freak Premium inkluderar även stöd för Game Boy, Game Boy Colour, Game Boy Advance, PC Engine, TurboGrafx-16 och PC Engine SuperGrafx.

Konsolen kommer med controller-adaptrar för varje system, eller så kan du använda Retro Freaks egen kontroller via USB. Det kan fås för furstlig summa på £170 på Funstockretro.co.uk .

hur man slipper betala kommunalskatt

Sinclair ZX Spectrum Vega 'Plug and Play'

(Bild: zx-spektrum)

Om du vill gå lite längre tillbaka i spelhistoriens annaler än Sonics och Marios dagar, då är det här för dig.

Spectrum Vega är en lågkostnadsmaskin som ansluts direkt till en TV, vilket gör att nostalgiska spelare kan köra alla 14 000 konstiga och underbara skapelser som producerades för 8-bitarsenheten.

De £80 konsol kommer med 1 000 retrospel förinstallerade, inklusive klassiker som Knightlore, och har tillverkats i en fabrik i Beeston, Nottinghamshire.

Videospel recensioner
Mest lästa
Missa inte

Se Även: