Arsenal v Huddersfield livestream och tv -kanal: Hur man tittar

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Arsenal missade ett fantastiskt tillfälle att spela in sin första ligaseger på Old Trafford sedan 2006 på onsdagen, vilket gav upp ledningen inte en gång utan två gånger, men det kommer att vara det sätt på vilket de lämnade tillbaka pariteten till Manchester United som kommer att springa mest med Unai Emery.



Trots att de fortsatte i varje halvlek höll Gunners ledningen i mindre än sex minuter totalt och gav upp 2-1-fördelen som Marcus Rojo gav självmål på bara 74 sekunder.



Det viftade om den & apos; gamla & apos; Arsenal - det som förmodligen sveptes av Emery -revolutionen - men man kan hävda att Arsene Wengers lag aldrig skulle ha gett sig en ledning att förlora på en mark där de rutinmässigt har omsatts under de senaste två decennierna.



Den nyförvärvade robustheten kommer sannolikt att behöva vänta på att bli testad igen - Huddersfield Town är besökare på Emirates på lördag, utan vinst hemifrån mot någon av förra säsongens topp sex sedan de avancerade till toppflyget och kämpar för att återta formen och andan som höll dem flytande mot oddsen förra terminen.

fransk rock of love

Terrier ligger utanför de tre bästa hittills - bara - och sju poäng från tre matcher i november gick en bit mot att blåsa liv i en säsong som började fruktansvärt.

De kommer troligtvis att behöva gynnar från andra håll i ligan om de ska avsluta helgen med huvudet ovanför brystet.



Arsenal är på topp efter att ha sopat undan Spurs förra helgen (Bild: Stuart MacFarlane)

När är spelet?

Arsenal kommer att bli glödande favoriter mot Huddersfield när de möts lördagen den 8 december.



Avspark är vid 15 -tiden.

tuffaste fängelserna i england

Var spelas spelet?

Matchen spelas på Arsenal & # 39; s Emirates Stadium, en mark där Terrier slogs med 5-0 förra säsongen i sin enda Premier League-resa någonsin till denna del av norra London.

Matteo Guendouzi har varit en sensation sedan han kom till norra London (Bild: Clive Brunskill)

Är spelet på TV och kan det livestreamas?

Spelet kommer inte att visas live på TV i Storbritannien, men höjdpunkter kommer att finnas tillgängliga efter matchen.

Det betyder också att spelet inte kommer att kunna livestreamas i länet.

Sky Sports visar utökade matchhöjdpunkter tidigt på kvällen och Match of the Day finns på BBC One klockan 22:30.

Lagnyheter

Rob Holding blev bårad med en knäskada på Old Trafford i onsdags, och Unai Emery är rädd för att mittförsvararen kan ställas in för en lång period.

Samtidigt kommer Mesut Ozil troligtvis att missa en femte match i rad med 'ryggvärk', med Emery som bekräftar att tysken har tränat borta från första lagstruppen. Aaron Ramsey är också tveksam efter att ha vridit fotleden på Old Trafford.

Huddersfield -anfallaren Steve Mounie inleder den första av tre matcher med en avstängning efter att han överklagat det röda kortet han fick mot Brighton.

Betting odds

Arsenal 1/4

Oavgjort 9/2

Huddersfield 11/1

kfc jag älskar dig baconburgare

Oddsen med tillstånd av PaddyPower

Unai Emery såg sitt lag två gånger ge upp ledningen mot Manchester United (Bild: Arsenal FC via Getty Images)

stormzy victoria secret modell

Vad har sagts?

Unai Emery: 'Vi förbereder oss så bra som möjligt för att vinna, vårt lag spelar med självförtroende och det finns vissa saker vi behöver göra bättre, vi släpper in för många mål men för tillfället är balansen bra eftersom vi gör tillräckligt många mål.

'Vi måste fortsätta förbättra och leta efter den bästa balansen för båda.'

Aaron Mooy gjorde en stag när Huddersfield vann på Wolves (Bild: PhotoEye.co.uk)

David Wagner: 'Jag kommer att vara [tålmodig], även i framtiden [med klubbens anfallare]. De är medvetna, som vi alla är, om att vi behöver mål från våra anfallare. Detta är sanningen under säsongen och de har några matcher kvar för att skapa dessa mål.

'De har sina chanser, de skapar sina chanser ibland för sig själva, och nu handlar det bara om att sätta bollen i nätet.

'Så jag kommer fortfarande att vara tålmodig, jag tror att allt annat är meningslöst även om vi alla vet att vi behöver fler mål från våra anfallare, eftersom vi också behöver mål från de andra positionerna.'

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: