10 bästa fitnessspårare för 2021 för att hjälpa dig att nå dina träningsmål

Kondition

Ditt Horoskop För Imorgon

Öka din kondition med en digital tracker

Öka din kondition med en digital tracker



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Att spåra din kondition har kommit långt sedan stegräknarnas tidiga dagar.



Idag har fitnessspårare ett brett utbud av funktioner, från GPS och pulsmätning, till att räkna dina simslag - som alla är användbara för att hjälpa dig att övervaka dina framsteg och spåra dina träningsmål för att uppnå önskat resultat.

Vilka aktiviteter kan en fitness tracker mäta?

Många av de bästa modellerna av fitness trackers kan titta på flera hälsostatistik samtidigt. Dessa inkluderar kalorieloggning och kaloriförbränning, blodtryck, hjärtfrekvens och till och med spåra dina sömnscheman.

Förutom hälsostatistik kan du med integrerade funktioner som GPS också spåra din plats och flera olika övningar. Du hittar också att de flesta kan para ihop med din smartphone via en app, vilket gör det enkelt att hålla reda på dina framsteg och pressa dig själv om du känner att du är redo att göra det.



Vilket är det bästa FitBit -alternativet?

Fitbit kan vara det mest kända varumärket i fitnessspårningsvärlden, men det finns gott om andra alternativ där kunderna kan välja vad som är rätt för dem - varav många har samma funktioner för mindre pengar.

Bland några av de bästa konkurrenterna finns märken som t.ex. Garmin , som är känt för sitt mångsidiga urval av klockor med dedikerade och kraftfulla trackers för din övergripande kondition.



Beroende på din budget, livsstil och vilka mätvärden du vill spåra finns det något för alla där ute. Vi har tittat på de bästa fitnessspårarna som finns på marknaden och avrundat det bästa att köpa nu nedan.

Vilka är de bästa fitness trackers att köpa?

1. Garmin Vivosmart 4

Garmin Vivosmart 4

egenföretagare grant martin lewis

Denna fitness tracker kan vara supertunn och trendig i designen, men den lyckas ändå packa in en skarp skärm för att visa alla dina mätvärden och är säker för poolen och duschen.

Bortsett från de vanliga mätvärdena kan Vivosmart 4 ha ett stressspårningsverktyg hela dagen, en avslappningsandningstimer-perfekt för dig som vill hitta stresspunkter och öka din uppmärksamhet.

En innovativ funktion som vi kan hitta på denna fitnessapparat är dess & apos; Body Battery & apos ;. Detta berättar hur mycket energi du har (eller saknar) och hjälper dig att bestämma när den bästa tiden att träna beror på dina energinivåer.

2. Fitbit Charge 4

£ 249,99 ).

julaftonslåda för småbarn

Läs mer

Bärbar teknik
PAJAMAS lovar att förbättra sömnkvaliteten Huawei smartglasögon med dolda högtalare Bästa bärbara tekniken värd att investera i Konstig fiskskålhjälm säljs

7. Fitbit Versa Lite

Fitbit jonisk

donera en testikel uk

En annan Fitbit för listan, den här hälsospåraren tar köer från designen av en smart klocka och har lyfts fram som ett bra alternativ för löpare och cyklister.

Huvudfunktionen i denna vattentäta tracker-watch-hybrid jämfört med de andra på den här listan är att den har Fitbit Pay-funktionen. Detta gör det till en seriös rival med andra dyrare smartklockor på marknaden som inte har den här funktionen.

Den är konstruerad av aluminium och är lättare och bekvämare än många andra mönster, och det finns ett urval av plast- och läderarmband som enkelt kan bytas ut och matchas efter din personliga stil.

Denna tracker -klocka har en fantastiskt ljus LCD -skärm för enkel visning i solljuset, en interaktiv pekskärm för att enkelt svepa genom appar, medan de tre hårdvaruknapparna på ansiktets sida gör det enkelt att navigera när du är i träningskast .

10. Garmin Forerunner 35 GPS -löpningsklocka

Garmin Forerunner 35 GPS -löpningsklocka

Om du vill ha en snygg smartklocka, men behöver full funktionalitet till en överkomlig prislapp, är denna fitness tracker från Garmin ett utmärkt alternativ och finns i olika färgstilar som passar dina preferenser.

Denna enhet har en mer avgränsad svartvitt skärm, den här enheten har en inbyggd GPS, noggrann pulsspårare, sömnspårare och VO2 Max-spårningsfunktioner som mäter syreupptagning och multisportspårning.

Den är komplett med Move IQ automatisk aktivitetsdetektering, så att den kan känna igen den aktivitet du gör utan att behöva programmera. Möt dina träningsmål med hjälp av olika sportprofiler, vibrationsvarningar och många fler.

Oavsett om du är en seriös gadget-galet tekniker som letar efter något med maximal funktionalitet, en fitnessfanatiker eller en träningsamatör, det finns en fitness tracker för alla behov, budget och erfarenhet.

När du väl har hittat den perfekta tracker -enheten, varför inte kolla in vår översikt över de bästa fitnessapparna för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Se Även: